Aktywne Wpisy

Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym

DrBarrel +30

Pokłóciłem się trochę i w końcu odpuścili (teraz już doczytałem w necie dlaczego - to nie jest wykroczenie, co prawda migające informuje, że należy zejść, ale nie jest wykroczeniem wejście, bo to cały czas zielone).
Jeszcze na koniec rzucił "żeby mi to było ostatni raz". Pieprzeni służbiści.
Na boisku przy szkole obok mnie ktoś 2 noce temu rozpieprzył duży kosz na śmieci, rozrzucił śmieci po całej okolicy. No ale kto by się zajmował wandalami, kibolami. Toż to niebezpieczne! Należy łapać zwyrodnialców, co do pracy się śpiesząc przechodzą na czerwonym, nawet jak nikomu nic nie grozi i nikomu nic nie utrudniają. To jest prawdziwa zakała tego kraju i należy ich tępić!
Będą się jeszcze bezczelnie chwalić, że poziom bezpieczeństwa wzrósł (http://lovekrakow.pl/aktualnosci/komendant-platek-jest-bezpieczniej_8241.html). Ja tam jakoś nie zauważyłem. Nadal co drugą noc słyszę kibolskie przyśpiewki dochodzące spod szkoły.
Nieroby i pasożyty!
#krakow #bagiety #policja #gorzkiezale