Wpis z mikrobloga

wyszło szydło z wora XD

@Uwodziciel to ten typ latający z kamerą za ludźmi pijącymi piwko pod chmurką, a do tego psychol uważa że powinno się do takich ludzi strzelać. oO jednym słowem czubek nadający się do leczenia na Babińskiego.

W takich chwilach jestem za tym, by normalny człowiek mógł mieć broń, by takim chamom jak ty przypomnieć gorącym śrutem, że żyje się w państwie prawa, nie państwie dyktatury żulącej hołoty, co może potem zarzucić miasto puszkami.

przegrywie lvl \infty: usuń konto i wyloguj się z życia

kopalnia beki w tym wątku
http://www.wykop.pl/link/2414508/spoleczniak-level-over-9000/

#mikroreklama #heheszki #psychol
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cerastes

Mówiłem w kontekście kibolstwa, które zdaniem autora wypowiedzi "miało pokazać, co komu wolno". Tak, jeśli kibole zaatakują kogoś grupą, bo wezwał policję do ich wykroczenia, ma prawo użyć broni jako narzędzia egzekucji prawa. Czy jeśli dresiarze cię obrabują, to nie powinieneś mieć broni, by ich nauczyć moresu?
  • Odpowiedz
W takich chwilach jestem za tym, by normalny człowiek mógł mieć broń, by takim chamom jak ty przypomnieć gorącym śrutem, że żyje się w państwie prawa, nie państwie dyktatury żulącej hołoty, co może potem zarzucić miasto puszkami.

@cerastes: @Uwodziciel: Jak dla mnie to jest to jawne grożenie użyciem broni i wywołaniem zamieszek, Ale co tam, ja tylko komentuję.
  • Odpowiedz
@Uwodziciel: Twoja wypowiedź jest podana bez kontekstu i nosi istotne znamiona namawiania do popełnienia przestępstwa.
Chciałbym cię tylko - publicznie poinformować - że znam prawo o bezpieczeństwie danych osobowych oraz regulacje i interpretacje GIODO.

Chciałbym cię również poinformować, że wielokrotnie sam dopuszczasz się łamania prawa poprzez - już nie wykroczenie ale przestępstwo - ujawniając wizerunki domniemanych sprawców bez zgody Sądu lub Prokuratury.

Zgodnie z art. 13 ust. 3 ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. Prawo prasowe (Dz. U. Nr 5, poz. 24, z późn. zm.) właściwy prokurator lub sąd może zezwolić ze względu na ważny interes społeczny na ujawnienie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe. Na postanowienie w przedmiocie ujawnienia danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe, przysługuje zażalenie. Zażalenie na postanowienie prokuratora rozpoznaje sąd rejonowy, w którego okręgu toczy się postępowanie
  • Odpowiedz
@xSQr: Nie przyjacielu mój. Pan nad moim postem utozsamił się z kibolami, pochwalając agresję jako reakcję na żądanie przestrzeganie prawa. Jestem za tym, by każdy mógł dresom szalikowym atakującym w grupie przypomnieć czym jest obrona własna.
  • Odpowiedz
@Uwodziciel: Wiesz co?
Po pierwsze - nie jesteśmy przyjaciółmi. Po drugie - nie mogę nigdzie odnaleźć tej treści, gdzie nawołuje się do pobicia. Widzę za to nakłanianie do użycia broni palnej i propagowanie jej dostępności.
Przypominam również, że obrona konieczna musi zachowywać cechy współmierności, dlatego też do awanturującego się kibola nie można wypalić z broni śrutowej która z pewnością może spowodować zgon lub rozległe obrażenia.

Aaa - i wiesz co
  • Odpowiedz
@xSQr: Ale do pijanego alkokibola atakujacego pięścią wraz z 5 kolegami pod pewnym warunkiem tak.

@Uwodziciel: Tutaj ujawnia się twój problem. Ja bym po prostu uciekł, ty wolałbyś do niego strzelać.

Czy mowa o tym?

@Uwodziciel: żal z ciebie koleżko. Skoro taki jesteś światowy to proponuje odwiedzić Bazyleę i zobaczyć jak się sprawy mają na zachodzie, gdzie przedsiębiorczych ludzi pełno, a zwykłą sprzątaczkę stać na dziesięć Szato de Cunt Fident. Tam w słoneczny dzień ludzie wychodzą na grilla i piwo nad rzekę i spędzają miło czas. Jakby zobaczyli takiego oszołoma, to zaraz by z całym tym hełmem z Secret Service i osprzętem wyj***li
  • Odpowiedz