Aktywne Wpisy
kontophone +235
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
@Uwodziciel to ten typ latający z kamerą za ludźmi pijącymi piwko pod chmurką, a do tego psychol uważa że powinno się do takich ludzi strzelać. oO jednym słowem czubek nadający się do leczenia na Babińskiego.
przegrywie lvl \infty: usuń konto i wyloguj się z życia
kopalnia beki w tym wątku
http://www.wykop.pl/link/2414508/spoleczniak-level-over-9000/
#mikroreklama #heheszki #psychol
Mówiłem w kontekście kibolstwa, które zdaniem autora wypowiedzi "miało pokazać, co komu wolno". Tak, jeśli kibole zaatakują kogoś grupą, bo wezwał policję do ich wykroczenia, ma prawo użyć broni jako narzędzia egzekucji prawa. Czy jeśli dresiarze cię obrabują, to nie powinieneś mieć broni, by ich nauczyć moresu?
@cerastes: @Uwodziciel: Jak dla mnie to jest to jawne grożenie użyciem broni i wywołaniem zamieszek, Ale co tam, ja tylko komentuję.
Chciałbym cię tylko - publicznie poinformować - że znam prawo o bezpieczeństwie danych osobowych oraz regulacje i interpretacje GIODO.
Chciałbym cię również poinformować, że wielokrotnie sam dopuszczasz się łamania prawa poprzez - już nie wykroczenie ale przestępstwo - ujawniając wizerunki domniemanych sprawców bez zgody Sądu lub Prokuratury.
Po pierwsze - nie jesteśmy przyjaciółmi. Po drugie - nie mogę nigdzie odnaleźć tej treści, gdzie nawołuje się do pobicia. Widzę za to nakłanianie do użycia broni palnej i propagowanie jej dostępności.
Przypominam również, że obrona konieczna musi zachowywać cechy współmierności, dlatego też do awanturującego się kibola nie można wypalić z broni śrutowej która z pewnością może spowodować zgon lub rozległe obrażenia.
Aaa - i wiesz co
http://www.wykop.pl/i/link/2414508/#comment-26572596
@Uwodziciel: Tutaj ujawnia się twój problem. Ja bym po prostu uciekł, ty wolałbyś do niego strzelać.
Czy mowa o tym?