#pcmasterrace @Komputronik_pl (wołam Was od razu tutaj, może zauważycie ;) ) Ogarnijcie to: reklamowałbym to oczywiście z niezgodności - bez zabaw w "przecież samsung wydał firmware" - wydał, wgrane wydajność spada. Jak zamierzacie takie coś rozpatrywać?
@Lanc: @Techniq: A Tym samym programem sprawdzacie? Nic Ci nie da odesłanie, bo wyniki zależy od programu którego się używa zobacz jakie masz wyniki w AS SSD czy samym magicanie i będą się zgadzać.
A ogólnie przerzucasz takie ilości danych, że odczuwasz tą różnicę w prędkości? Bo główna przewaga ssd nad hdd to nie prędkości a czas dostępu dlatego te dyski są takie szybki.
@Komputronik_pl: mam nadzieje, że nie w stylu osoby z RMA, która nie raczyła mi odpisać po oddaniu karty - wysłałem film jak karta piszczy, co było wpisane w dokumencie dotyczącym niezgodności. Karta wróciła z nowym chłodzeniem ze statusem - naprawiona. Jak piszczała tak piszczy - brzydko.
@Techniq: ogólnie wydajność w danym momencie zależy od wielu czynników np. od programu testującego, od konfiguracji kompa itp. Jeżeli jednak nie jest Pan zadowolony, to możemy w drodze wyjątku przyjąć zwrot dysku.
Nic Ci nie da odesłanie, bo wyniki zależy od programu którego się używa zobacz jakie masz wyniki w AS SSD czy samym magicanie i będą się zgadzać.
A ogólnie przerzucasz takie ilości danych, że odczuwasz tą różnicę w prędkości?
Bo główna przewaga ssd nad hdd to nie prędkości a czas dostępu dlatego te dyski są takie szybki.
@Techniq: Update softu robiłeś?