@drutex12: @fstab: Zachciało mi się bawić starym telefonem mamy, sam od roku mam windows phone i wczoraj siedziałem do 5 rano nadrabiając zaległości w świecie androida, udało się zainstalować CM 12, zmieniłem nawet partycje ale pojawia się problem bo system nie działa przy żadnym innym kernelu... jak zainstaluje inny to jest bootloop i po napisie samsung znów wraca do recovery.. o co chodzi?
@drutex12: @fstab: chciałem wrzucić inny kernel niż ten który jest przy CM 12, przydałby się z funkcją OC, znalazłem ciekawego z trimem ale nie działa.. macie może jakieś linki?
@Aquoss: jak i9100 to tylko slimkat www.slimroms.net albo poszukaj tematu na xda, do tego kernel z obsługą bln i jest pieknie ( ͡°͜ʖ͡°) 100% funkcjonalności i customizacji i 0% zbędnego badziewia
@gregoor3: Spodobał mi się lollipop z motywem nowego touchwiza znanego choćby z obecnej serii Alpha A5. Nie znasz może dobrego kernela pod androida 5.0.2?
@Aquoss: nie biore się za loli dopóki nie będzie czegoś stabilniejszego niż jest teraz... a właściwie to czekam na lizaka od slimów ( ͡°͜ʖ͡°) przerobiłem ponad połowe customów z xda na S2 i slim jest imo najbardziej prawilny ( ͡°͜ʖ͡°)
@Aquoss: polecam slimkat 4.4.4 build 9.0, do tego mini gapps, i kernel bodajże od gustavo kk-23-12 z CWM ma bln + uc/oc i obsługa przez synapse z google play
#android #samsung
Zarzucisz linkiem do dobrego kernela pod tego slima?
ma bln + uc/oc i obsługa przez synapse z google play