Wpis z mikrobloga

@migdal91: Odpowiadam Ci w tym wpisie bo w tamtym zostałem zablokowany przez tą żałosną "kobietę". Popatrz na to z drugiej strony. Facet zostaje zdradzony przez kobietę i mści się w taki sam sposób w jaki zrobiła to ona. Od razu zostaje zlinczowany. Były nawet takie sytuacje na mirko więc nie trzeba daleko szukać.
@migdal91: Może Ty nie, ale większość osób które się wypowiadała w tego typu wpisach by to zrobiła. W każdym z nich faceci odradzali zemstę i zalecali zachowanie twarzy. Tylko różowe mają tak elastyczną moralność że obwiniają faceta który został zdradzony i zalecają zemstę dziewczynie którą ktoś zdradził. Ja tam się wcale temu facetowi nie dziwie że to zrobił. Zastanawia mnie tylko dlaczego z nią był, na normalną to ona raczej nie
@Nekron: Czemu ją tak oceniasz? Ja nie umiałabym sie tak zemscić, bo byłabym tak rozwalona psychicznie, że myślałabym pewnie tylko o jednym. Czemu nie wygląda Ci na normalną? Wg. mnie normalniejsza jest zemsta, niż to jak ja bym się czuła gdyby ktoś zrobił mi coś takiego. Nie zrobiła tak na prawde nic, powiedziała rodzicom, zabrała kase, lodówke. Szczoteczka i brokat są dziecinne i śmieszne, ale uwierz mi, że właśnie dzieki takiej