1. Nie rób zeza bo ci zostanie jak ktoś klaśnie 2. Nie pyskuj do matki bo ci język uschnie 3. Nie dotykaj ropuch bo będziesz miała kurzajki na rękach (od 4 rż do teraz dla zabawy łapię żaby na łączce za domem, wcześniej dla siebie teraz z młodszym bratem / kuzynkami i nigdy mi sie nie przytrafiła żadna kurzajka) 4. Nie idź spać głodna bo przyśnią się cyganie 5. Nie baw się
@MiszczJoda: ja i mój kumpel z bloku wzięliśmy sobie do serca tę radę, a ponieważ baaardzo lubiliśmy arbuzy, to specjalnie wpierdzielaliśmy pestki, żeby nam urosły w brzuchu, a wtedy będziemy mieć właśnie, darmowe arbuzy ( ͡º͜ʖ͡º) Kumpel jeszcze bardziej się wczuł i zagryzał ziemią z kwiatków.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ja zacznę:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopowywhoseline #glupiewykopowezabawy
@HoneyBoo: smutłem
2. Nie pyskuj do matki bo ci język uschnie
3. Nie dotykaj ropuch bo będziesz miała kurzajki na rękach (od 4 rż do teraz dla zabawy łapię żaby na łączce za domem, wcześniej dla siebie teraz z młodszym bratem / kuzynkami i nigdy mi sie nie przytrafiła żadna kurzajka)
4. Nie idź spać głodna bo przyśnią się cyganie
5. Nie baw się
@WenerycznaPrzygoda:
#humorobrazkowy
@tyryryry: I jak? Nie uczyłeś się, a sprzedajesz hamburgery, czy uczyłeś się, ale i tak rowy kopiesz?
@tyryryry: Aaa, czyli się nie uczyłeś, ale jesteś z siebie dumny, że słowa rodziców się nie spełniły :)