Aktywne Wpisy
xer2--her +3
Kończy się pewien etap w Polsce, może nie w tych wyborach, ale w następnych już tak. To już są ostatnie podrygi Popisu. Nie znam nikogo młodego kto by na nich głosował. W moim otoczeniu i w pracy (ludzie młodzi) tylko lewica, albo konfa.
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory
Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?
o ile normalnie bateria trzyma "całkiem przyzwoicie" (na standardy smartfonowe), to z włączonym oszczędzaniem energii jest "nie do zarżnięcia" - o 11:20 stwierdziłem że 0% a niedługo trzeba wyjść - załadowałem do 32% w parę minut i wyszedłem na miasto (chwilę przed 12), włączywszy oszczędzanie energii. Wróciłem o 18:20 i zostało jej jeszcze 9%. W trakcie dnia - dwa pełne przejrzenia gorących, parę wiadomości, zerkanie na usosweba co pół godziny i trzy rozmowy telefoniczne po 5 minut - włączone LTE, jasność automatyczna. Ogólne wrażenie po 10 dniach użytkowania - wreszcie telefon, na którym mogę polegać.
#bojowkawindowsphone