Wpis z mikrobloga

Mirki mam problem z moim #ps4 - od zakupu zdążyłem pograć kilka razy bez żadnych problemów. Dzisiaj nie mogłem włączyć konsoli - przy kliknięciu power zapala się niebieski pasek i słychać jak konsola dosłownie rusza na sekundę i od razu gaśnie - nie może wystartować. Co się stało, że się zesrało? Wysyłać na gwarancje czy da się jakoś domowym sposobem to ogarnąć żeby nie zostać na kilkadziesiąt dni bez nowo zakupionej konsoli?
#niebieskiepaski
  • 15
@desygnat: @parabambara: @DyskretnyUrokElegancji: @Race06: A wiec odłączyłem i podłączyłem z powrotem konsole to ruszyła w miarę tak aby wejść w tryb awaryjny. Zresetowałem konsole następnie wyłączyłem ją i chciałem uruchomić ponownie i dupa tym razem ruszyła ale niebieski pasek się świeci i brak obrazu no to próbuje dalej więc wyłączyłem ją ręcznie i dalej żeby wejść ponownie w tryb awaryjny i owszem wchodzi ale zauważyłem że kabel zasilający
@desygnat: próbowałem kabla od ps3 i niestety ps4 działa dopiero jak z całej siły przytrzymam kabel w gnieździe...trudno...nie mam zamiaru rypać się z nowym sprzętem, leci na gwarancje