Aktywne Wpisy
UlanaGraszka +93
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
I ciekaw jestem jakie są ogólne wrażenia z tego motocykla, jakieś usterki, na co zwracać uwagę przy zakupie... cokolwiek. O motocyklach mało wiem :D To by był mój pierwszy, nie licząc Komara, kiedyś, za nastolatka.
A może myśleć o jakimś innym modelu? Generalnie szukam czegoś, co się nada i do miasta i na okazyjny wypad.
Myślę o 125, bo do możliwości zrobienia kategorii A został mi rok, więc robić A2 tylko po to, żeby ewentualnie kiedyś robić kolejne mija się z celem.
#motocykle #motocykl #honda #cokupic
Brac zeby tylko nie byl mocno zjezdzony. Slabych punktow zdaje sie brak. Najrozsadniejszy motur na 125 jaki istnieje.
Moto głównie do miasta, gdzie i tak zbyt
Właśnie to moto radzi sobie bardzo dobrze również w terenie, nawet na szosowych. Śmiało można się wybrać w dłuższą podróż i będzie ona przyjemna :) Do miasta wystarczy.
Jasne, każdy rozsądny człowiek podzieli twoje zdanie. Z wyborem wtrysk/gaźnik się nie wypowiem.