Aktywne Wpisy
jonasz68 +32
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
jose_bambaryla +92
Tacy osobnicy pokazują że januszenosacze wcale się nie starzeją - zamieniają się pokoleniowo po prostu w tomkonosaczy. #!$%@?, że komunikacja słaba, strefy SCT wybrane na całe miasto. Ważne żeby wieśniaki mi drogi nie zajeżdzały, jak jadę. "Ja mam Dacie Sandero w lisingu, jestem kimś kuhwo xD"
I tak - posiadam auto które jeszcze przez wiele lat będzie mogło wjeżdzać do strefy SCT. Po prostu potrafię zjednoczyć się z tymi, którym takie debilne
I tak - posiadam auto które jeszcze przez wiele lat będzie mogło wjeżdzać do strefy SCT. Po prostu potrafię zjednoczyć się z tymi, którym takie debilne
1. Czy zgadzasz się, że małżeństwem nie może nazywać się żadna forma współżycia inna niż związek między jednym mężczyzną a jedną kobietą?
2. Czy zgadzasz się, że parom lub grupom osób tej samej płci nie powinno przysługiwać prawo przysposobienia (adopcji) dzieci i ich wychowywania?
3. Czy zgadzasz się, że szkoła nie może wymagać udziału dzieci w lekcjach dotyczących zachowań seksualnych lub eutanazji, jeśli rodzice lub same dzieci nie zgadzają się z treścią takiego nauczania?
http://www.aktuality.sk/clanok/270093/online-referendum-za-rodinu-7-2-2015/
Tęczowi z LGBT i lewactwo zostali totalnie zaorani przez tamtejsze społeczeństwo: Ponad 90% ludzi powiedziało x3 TAK
#antyneuropa #neuropa #bekazlewactwa #4konserwy #polityka
Priebežná účasť na referende je po sčítaní 99,10 percenta zápisníc okrskových komisií 21,32 percenta. http://www.cas.sk/clanok/307293/online-referendum-je-neplatne-richard-sulik-sokoval-vulgarnym-trickom.html
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie niska frekwencja nie jest raczej zasługą środowisk LGBT, jak widać Słowacy mają przeważnie #!$%@? na jakiekolwiek referenda.
W dodatku było ono i tak bezużyteczne, bo:
Komentarz usunięty przez moderatora
@tytanowy-janusz:
Widzę burdel z podziałem na lewicę i prawicę wszędzie taki sam :D