GG - tego chyba juz nikt nie używa. Jest jakaś aplikacja na komórki? Skype - strasznie mi muli kompa. Chyba że jest jakaś inna aplikacja obsługująca ten protokół. fb - nie ma mowy.
@Rachel_: Fakt, mało kto już używa GG. Sam używam tego do kontaktu z tylko jedną osobą. Ale aplikacje są na każdą platformę. Na Androida/iOS oprócz oficjalnej jest np. IM+.
I nie ma niestety żadnej aplikacji third-party do Skype'a, Microsoft trzyma go zamkniętego ( ͡°ʖ̯͡°)
@Rachel_: Używam Facebooka (jak nie chcę widzieć całej strony to jest wtyczka do Chrome która udaje Facebook Messenger - i pod tą nazwą go znajdziesz)
Używam też Hangouts czyli dawnego GoogleTalk w formie wtyczki do przeglądarki.
Używam MightyText do wysyłania SMS przez komputer.
I to tyle. Jeszcze są maile ale cóż... one działają troszkę inaczej. Co do zasady, od FB/Hangouts nie uciekniesz. Komunikator musi być popularny żeby spełniać swoją rolę. Da
@Marpop: wygląda ciekawie. Ale z tego co widzę to jest narzędzie do zarządzania projektami - jak asana. Da sie tego używać sensownie jako komunikatora?
Za każdym razem zachodzę w głowę jakim cudem to jest legalne. Pilot myśliwca by się nie dopatrzył tej ceny, a co dopiero straszy człowiek po 30. Chodzi oczywiście o normalną cenę pojedynczego produktu. #biedronka #polska #zakupy #oszukujo
Jakich używacie komunikatorów. Odkąd gtalk zmienił się na hangouty nie potrafię go zdzierżyć.
Idealnie by było gdyby była możliwość pisania z jedego konta z telefonu (android) i komputera (windows lub linux)
Macie jakieś ciekawe propozycje?
GG - tego chyba juz nikt nie używa. Jest jakaś aplikacja na komórki?
Skype - strasznie mi muli kompa. Chyba że jest jakaś inna aplikacja obsługująca ten protokół.
fb - nie ma mowy.
I nie ma niestety żadnej aplikacji third-party do Skype'a, Microsoft trzyma go zamkniętego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Używam Facebooka (jak nie chcę widzieć całej strony to jest wtyczka do Chrome która udaje Facebook Messenger - i pod tą nazwą go znajdziesz)
Używam też Hangouts czyli dawnego GoogleTalk w formie wtyczki do przeglądarki.
Używam MightyText do wysyłania SMS przez komputer.
I to tyle. Jeszcze są maile ale cóż... one działają troszkę inaczej.
Co do zasady, od FB/Hangouts nie uciekniesz. Komunikator musi być popularny żeby spełniać swoją rolę. Da
polecam