Aktywne Wpisy
hehehej +306
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi
Typ0wa_Karyna +76
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aqwart: fakt, za to dobre studia, przyszłość, pracę... :D
@MeisterHarry: wiem. Z drugiej strony nie lubię gadać ludźmi, którzy gadają ze wszystkimi, ale wtedy nie gadałbym z nikim~ Paulo Coelho
@kkb1: no, mniej więcej
@MeisterHarry: od czego?
@gucias: nie zdradza, znam ją
@jordanos: >:D
@hina88: heh, oświadczyny w Walentynki, ale sucho
@truskawkow: fakt, moje zwiedzanie ważniejsze, dziś w planie Summoners Rift, potem przejażdżka czołgiem, na koniec czeka mnie miły wieczór z paroma paniami, więc jak zwykle koks, dziwki i szampan, dzień z życia bordo :D
http://www.wykop.pl/wpis/1129201