Aktywne Wpisy
xmadesio +21
#samochody #motoryzacja
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Deykun +746
Kiedy cenówka jest tak dobra w oszukiwaniu klientów, że pracownicy zmęczeni kłótniami proszą o dokładniejsze czytanie.
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
wysyłałem dużą paczkę (70zł) 130x80x20 cm , a po weryfikacji (po 10 dniach) dostaję info od @KurJerzy , że paczka miała 128x80x25 cm co jest nieprawdą, bo miała 18cm (nie 25), zresztą mogę załatwić drugie takie samo i im zdjęcie zrobić, że ma 18 cm,
i doliczyli mi 87zł przecież to jest kpina jakaś
dodatkowo napisali, że kurier naliczył dodatkową opłatę 7.5% a ściągają ze mnie ponad drugie tyle
mam jakąś szanse na odwołanie?
Ewidentnie walą w #!$%@? i olej ich po prostu :)
no jaja jakieś
Szkoda, że przed wysyłką nie zrobiłeś zdjęcia paczki z wymiarami, no ale mało osób tak robi niestety :<
Zawsze też możesz poprosić odbiorę niech zrobi zdjęcia wymiarów paczki (tak żeby był widoczny list przewozowy).
KurJerzy odpisali, że mogę się odwołać jeśli udowodnię wymiary paczki
1. lol.jpg
2. czemu niby ja mam tracić czas na udowodnienie swojej niewinności? czy to nie oni powinni mi udowodnić winę?
wysmarowałem długiego maila do UOKiK, dam znać jak odpowiedzą