Wpis z mikrobloga

@Nekron: ludzie tutaj chwalą się zdanym prawem jazdy, zaliczeniem panienki, wygraniem gry na kompie czy też ugotowanym obiadem, a nie mogą pochwalić się tym, że spodziewają się dziecka i się cieszą? litości.
  • Odpowiedz
Logika wypoku (oczywiście mówię o wybranych, nietrollujących przypadkach) :

- Mirek chwali się że będzie ojcem : GIT STARY GRATULACJE I WGL, POWAŻNY GOŚĆ JESTEŚ
- Mirkówna chwali się że będzie matką : OLABOGA MIAŁAŚ W SOBIE BENIZ, ATENCYJNA SZMATA, USUŃ KONTO I CIĄŻE BO NIE ZASŁUGUJESZ NA ŻADNE Z NICH

@kamdi88: Gratulacje ( ͡
  • Odpowiedz
spodziewałem się, że op zostanie nazwana dziwką, bo to by wskazywało, że wcześniej dała d--y. mirki nie w formie dzisiaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dui_Jotas: Za przeproszeniem nie pier$%^ głupot, może po prostu nie masz z kim go mieć bo jesteś życiowym nieudacznikiem ? A czekaj sobie do 40-stki tylko potem nie miej pretensji do nikogo, że nie możecie mieć dziecka. Sam spodziewam się maluszka mając 28 lat (żona 25) i uważam, że wcale nie za wcześnie (wręcz za późno). Wystarczy sobie policzyć ile lat będziecie mieli kiedy wasze dziecko osiągnie pełnoletność ? 50-60
  • Odpowiedz
@Dui_Jotas: @shelby0153: @mm0070:
Eh Mirasy, jestem zawiedziona. Że nikt jeszcze nie napisał:
-A to mirkówna, pewnie kogoś na dziecko złapała
- O, w ciązy, zara pewnie na L4 pójdzie i bedom moje piniadze z podatków jej dawac, nierob jeden!
- E, zara sie pewnie spasie i dziecko bedzie jedynym spoiwem w ich zwiazku
  • Odpowiedz
@kamdi88: to może inaczej: ciąża? Zapomnij o życiu dla siebie, będziesz musiała bardzo ciężko pracować żeby było Cię stać na jakiekolwiek przyjemności (o ile będziesz miała czas) a mężczyzna z którym będziesz miała dziecko już na zawsze będzie w Twoim życiu czy będziesz tego chciała czy nie:)
  • Odpowiedz