Wpis z mikrobloga

czy programiści wykopowi mogą mi powiedzieć ile majster weźmie za dorobienie do gotowego szablonu komentarzy disqussa i ew. wprowadzenie w szablonie delikatnej zmiany polegającej na dodaniu nad wpisem linijki "komentarze: x" gdzie x to liczba ów komentarzy?
#wordpress
  • 12
@jakno: @SHHHHHEEEEEEEEIIIITT: panowie spokojnie :D czyli wychodzi na to, że nie są to duże pieniądze. to dobrze, mimo wszystko ja prześpię się z tematem i uderzę do jakiegoś eksperta ;). podziękował

@eloar: ten czy tamten to ja nie wiem. szablon ma je "fabrycznie" wyłączone czy wycięte i zastanawiałem się jak kosztowna operacja byłaby z ich dopisaniem. ot.
Dla wordpress developerów stawka 30$/h jest nawet w Polsce śmieszna, gdzie na freelancerze nonamy biorą 2 razy większe stawki.

Ameryknie to rozumieją już i tak ludzi inwestują w biznes czyli szablon. W Polsce biel blogu złamana jest bielem footera jak w headerze też ten #fff color występuję.

No #!$%@? gdyby to kosztowalo 1000zeta to powod bym chociaz znał, a zarzekm tego nie pojąłem po nocną zmianę dzisiejszą.

Dlaczego w Polsce nie kupuje
@Dreszczyk:
Nauczenie się tego robić w te 10 minut, zajęło mi 5 lat nauki i co? Takie teksty wynikają z totalnej nieznajomości tematu. Pierwszy raz widzą wordpressa, ale z miejsa wiedzą że zrobienie tego pluginu to dla mnie jakies 15 minut. I jak tu potem zaczynać stawki za taki plugin od 2-3k, Jak sprzedaż auta gościowi który nigdy auta nie widział nie umie jeździć, normalnie analogoczna sytuacja, Chociaż nie dodaje tego