Aktywne Wpisy

LubiePieski +10
moja profesjonalna opinia kulinarna jest taka że kuchnia azjatycka jest najlepsza na świecie nie ma o czym dyskutować kuchnia włoska jest taka se ale i tak lepsza od polskiej bo polska kuchnia jest najgorsza
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
#wordpress
@eloar: ten czy tamten to ja nie wiem. szablon ma je "fabrycznie" wyłączone czy wycięte i zastanawiałem się jak kosztowna operacja byłaby z ich dopisaniem. ot.
Ameryknie to rozumieją już i tak ludzi inwestują w biznes czyli szablon. W Polsce biel blogu złamana jest bielem footera jak w headerze też ten #fff color występuję.
No #!$%@? gdyby to kosztowalo 1000zeta to powod bym chociaz znał, a zarzekm tego nie pojąłem po nocną zmianę dzisiejszą.
Dlaczego w Polsce nie kupuje
@SHHHHHEEEEEEEEIIIITT: To, że 10 minut Twojej pracy jest gówno warte, to nie znaczy, że przy innych też tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym to nie jest 10 minut pracy.
Nauczenie się tego robić w te 10 minut, zajęło mi 5 lat nauki i co? Takie teksty wynikają z totalnej nieznajomości tematu. Pierwszy raz widzą wordpressa, ale z miejsa wiedzą że zrobienie tego pluginu to dla mnie jakies 15 minut. I jak tu potem zaczynać stawki za taki plugin od 2-3k, Jak sprzedaż auta gościowi który nigdy auta nie widział nie umie jeździć, normalnie analogoczna sytuacja, Chociaż nie dodaje tego