Aktywne Wpisy

KolorowychSnow +171
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
źródło: 1000001773
Pobierz
USSCallisto +27
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
źródło: IMG_6912
Pobierz

#polityka #4konserwy #neuropa
źródło: comment_Uss10W8KXSGws61QR7xVU4sQDOVQVuIR.jpg
Pobierzźródło: comment_uevx9f8iWYeMkNVSMjcLRkiiNdjr3u9o.gif
PobierzLepiej wybrać "blondynke" z zakazem wypowiadania się bo taka ładna i dobrze jej z oczu patrzy.
Chyba nie sądzisz, że Komorowski sobie pomyśli "o to mi się nie podoba więc użyje weta"? Od tego ma specjalistów z każdej dziedziny, którzy ewentualnie przedstawią dowody na to, że coś MUSI być zawetowane.
Zresztą chyba nie sądzisz, że Komorowski jest inteligentniejszy od Ogórek? xD Także nie rozumiem dlaczego oceniasz ją stereotypowo... Ogórek na razie nie udziela wywiadów
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.