@Redami: Kebab przy bagateli to najohydniejszy kebab na świecie. @ojel: Szwagier sie popsuł zatrudnili dużo nowych ludzi którzy uważają że kebab to mieszaniny kapusty i mięsa. Dobry kebab u Turka na Floriańskiej skosztujesz. Ewentualnie przy rynku jest grecka knajpa gdzie mają wysokogatunkowe miesa do kebsa gdzie widzisz że to nie żaden mom a prawdziwe kawałki mięsa.
@beeper: @Redami: @Sherrax: Kebab przy CK Browarze ma jedynie dobry zapach. Zjedzenie go to gwarantowane sensacje żołądkowe. Tanti jest dobre, ale Efes jest lepszy. Sami Am Am też jest dobre. Szwagier jest paskudny i randomowy.
@Pieron: @Sherrax: Właśnie mi z CK z wołowiną smakuje ale ze mnie smakosz żaden ;) Co do Szwagra: Ten co jest niedaleko UP był świetny (jadłem z 2mce temu). Przy miodowej otworzyli nowego i tu przyznaje, był mocno kiepski. W takim razie gdzie polecicie w okolicach centrum, tylko wiecie, taki by mi dupę urwał
@Redami: W centrum zdecydowanie wygrywa Efes na Basztowej. Zarówno ceną, jak i smakiem. Ostatnio dużo dobrego słyszałem o kebabie przy pętli na Kleparzu, ale nie potrafię jednoznacznie powiedzieć który jest tym dobrym. Pewnie na miejscu będzie go można poznać po kolejce. W sumie każdego dobrego kebaba można poznać po stojącym przed nim tłumem.
Co do Szwagra - jest niesamowicie losowy, przez co go unikam.
Komentarz usunięty przez autora
Dobry kebab u Turka na Floriańskiej skosztujesz. Ewentualnie przy rynku jest grecka knajpa gdzie mają wysokogatunkowe miesa do kebsa gdzie widzisz że to nie żaden mom a prawdziwe kawałki mięsa.
Pod 13 na Placu Wolnica, Sami Am Am na Wawrzyńca, La Marsa na Kalwaryjskiej, Akropolis na Grodzkiej.
W takim razie gdzie polecicie w okolicach centrum, tylko wiecie, taki by mi dupę urwał
Ostatnio dużo dobrego słyszałem o kebabie przy pętli na Kleparzu, ale nie potrafię jednoznacznie powiedzieć który jest tym dobrym. Pewnie na miejscu będzie go można poznać po kolejce. W sumie każdego dobrego kebaba można poznać po stojącym przed nim tłumem.
Co do Szwagra - jest niesamowicie losowy, przez co go unikam.