Wpis z mikrobloga

Witamy gorąco wszystkie #rozowepaski !
Tak się złożyło, że nowa płyta Solgaz ma za dużo ciepła i musi się nim podzielić. Na szczęście zbliżają się Walentynki, więc będzie dobra okazja ʕʔ

O co chodzi? Już tłumaczymy:
1. Jeśli jesteś kobietą, to czytasz kolejne punkty. Jeśli jednak nie to scrolluj dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. W komentarzu odpowiadasz na pytanie: Co chciałabyś zjeść lub ugotować w Walentynki?
3. Spośród komentujących wybierzemy 7 osób, którym wyślemy tajemniczy upominek tuż przed 14.02

_
#rozowypasek #kobiety #walentynki2015 #solgaz #bezplomienia #zadarmo #rozdajo #tylkodlakobiet
SOLGAZ - Witamy gorąco wszystkie #rozowepaski !
Tak się złożyło, że nowa płyta Solga...

źródło: comment_w1GVFXOTF29PGCNzTiZQ5R5pT9hw2ESE.jpg

Pobierz
  • 249
  • Odpowiedz
@SOLGAZ W walentynki chciałabym zjeść z narzeczonym cokolwiek byle ciepłe. Remontujemy się i aktualnie nie mamy kuchni..ani ogrzewania..( ͡° ʖ̯ ͡°) ! taki trochę przegryw..
  • Odpowiedz
@SOLGAZ W walentynki na pewno ugotuję się ze złości, bo niebieski albo zapomni, albo się w ogóle nie postara ( ͡º ͜ʖ͡º)

A tak poza tym zjadłabym pyszne tacos, które niebieski wiózł mi w wakacje przez pół Polski, z Poznania ()
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: Najlepsze na walentynki jest serowe fondue, zwłaszcza że mój niebieski uwielbia sery wszelkiego rodzaju, ja także lubię :) Z grzankami, oliwkami, co dusza zapragnie. Pyszna, rozgrzewająca i efektowna przekąska, świetnie pasuje do winka w trakcie romantycznego wieczoru we dwoje. Tak, właśnie to chciałabym zjeść :D
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: Zjadłabym pizzę robioną przez mojego niebieskiego - jego domowa pizza na cienkim cieście jest królową pizzc, jak lew jest król dżungli ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A sama zrobiłabym sushi () (podobno też wychodzi mi super ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: Chciałabym zjeść jakąś super kolacje w super restauracji z super niebieskim, ale że sesja to mogę sobie co najwyżej ugotować kawę na zarwaną nockę w walentynki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz