Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Zawiera treści 18+

Zawiera treści 18+

@indiglo: Ja też miło wspominam, byłem i na Sunrise i na Woodstocku. Po prostu #!$%@? mnie to jak niektóre wykopki jeżdżą po Woodstock i rzucają argumenty że to jedyna impreza która tak wygląda. A imprezy techno w cale nie są lepsze.

@grzmotopieprzca: Czy z patologi ciężko mi powiedzieć, ale ściąga patologie z tym się zgodzę.
@LubieDlugoSpac: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pierwszy raz
  • Odpowiedz
@Nerax123: to widzę, że jesteś mocno uniwersalny gatunkowo :) m.in. brudne plaże były natychmiast porządkowane z tego co pamiętam, wspomagali głównie bezdomni :)
  • Odpowiedz
@indiglo: Na woodstocku jest to samo, już teraz nie jestem tak imprezowy ale kiedyś odwiedzałem co tylko mogłem :) Lubię klimat imprez masowych, ale z umiarem 1/2 w roku mi starczają. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powiem ci uczciwie że na woodstock od 2 lat nie jeżdżę dla muzyki, ale dla ludzi bo są czasem prze zabawni albo inaczej tam jest inaczej niż wszędzie indziej, nie bawiłem
  • Odpowiedz
@Nerax123: na sf z chęcią jeszcze bym wrócił, tylko z tego co się orientuję obecny trend muzyczny jest mocno oderwany od dawniejszych ;) powinni wracać do "klasyki"
  • Odpowiedz