Aktywne Wpisy
Wraczek +19
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza
tomek_27 +59
Zastanówmy się dlaczego rowerzyści nie jeżdżą po DDR? Z FB Dąbrowskiego Rowerzysty :)
#rower
#rower
O fakcie tym dowiedziałem się dopiero gdy byłem w domu, natychmiast zalogowałem się na konto MBanku i zastrzegłem ją, było niestety już po ptakach. Transakcje zostały dokonane.
Następnego dnia odwiedziłem policję przekazując historię transakcji i inne potrzebne dane, sprawa jest w toku.
I tutaj kieruje do was pytanie, czy ktoś był w podobnej sytuacji? Policja zabezpieczy monitoringi czy lepiej samemu spróbować tym się zająć? Jak wiadomo sklepy nie trzymają długo nagrań z kamer, więc zanim się ogarnął może być za późno. W sumie to nie wiem czy rejestry w niektórych miejscach nie zostały już nadpisane.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#paypass #karta #kiciochpyta
U mnie bank odgórnie nałożył na wszystkie wydane przez siebie karty, limit dziennych płatności PayPass bez PINu, na łączną sumę 50 zł. Oczywiście bez problemu można sobie samemu limit zwiększyć bądź całkiem go zlikwidować.
A co zrobić z Twoim fantem? Pisz do banku o umorzenie tych płatności. Karta skradziona, kradzież zgłoszona więc powinni anulować te transakcje a
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za radę, będę starał się to jakoś wyprostować.