Aktywne Wpisy
artur-klocek +55
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
2-3 dni temu Gamestop pomylił się z kodami do Dying Light i zamiast przepustki sezonowej można było otrzymać klucz do pełnej wersji gry za 20 dolanów na PS4.
Co zrobił Gamestop?
Przeprosił i dodał od siebie przepustkę sezonową ponieważ klient otrzymał to czego nie zamawiał.
Co zrobiłyby podobne serwisy w PL?
Straszenie Policją, sądami, wezwanie do zapłaty i o zwrot towaru.
Przykłady: tańsze ubrania i buty w sklepie Nike, promocja Visa z Allegro itd...
Ciekawe kiedy doczekamy się takiej jakości serwisu jak za granicą...
#ps4
#pcmasterrace
#gorzkiezale
#konsolemasterrace
Rabat to nie rabat tylko zart.
@DyskretnyUrokElegancji: Wtedy, gdy skończy się u nas cebulactwo. Przykładów masz pełno, choćby na Wykopie.
Na reddicie wątek był ciągle aktualizowany.
Wg mnie tutaj chodzi o słowo okazja i niezależnie od narodowości w głowie ludziom się przewraca.
@DyskretnyUrokElegancji: bzdura. kupiłem Dragon Age Ultimate Edition na polskim Originie za 19 zł a miało być za 119 zł i grę na koncie mam do dzisiaj.
Na cdp.pl przez przypadek mieli za darmo Earth 2150 trylogię i też mam ją do dzisiaj.
w cyfrowym sklepie, także polskim, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mi wycofał zamówienie.
na fizyczne produkty i owszem.