Aktywne Wpisy

jaszczurki +2
Najlepsza gra dzieciństwa:
- Minecraft 35.8% (59)
- CS:GO 24.2% (40)
- Fortnite 9.7% (16)
- GTA V 23.0% (38)
- Roblox 7.3% (12)
muchatse +253
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa

#!$%@? #!$%@? jego mać supermicro z jego iKVM ze #!$%@? programem do jego obsługi w javie. Średnio mam 3 sekundowe lagi i zabójczą szybkość wyświetlania 2 fps. I tak dobrze że jakiś czas temu odkryłem ikvmviewer i mam wszystko już ściągnięte, bo logowanie się do panelu po http by ściągnąć jnlp by go ręcznie odpalać doprowadzało mnie do ciężkiej nerwicy, szczególnie jak po 3 sekundach uznawał że ten plik już ma nieaktualny klucz sesji.
#sysadmin
I chyba w ogóle nie działa bez javy oracla, icedtea itd odpada, a przynajmniej nigdy mi się nie udało uruchomić na nich
to jest w sumie dokładnie to samo co się ściąga przez www, tylko trochę wygodniej się loguje. Szybkość i używalność (np. obsługa schowka) nadal ssie
@list86: bo to nie jest do obsługi schowka tylko do BIOS, sytuacje awaryjne, skopany bootloader.
Do reszty to ssh/vnc/cos tam innego co uzywasz.
xdotoolżeby mi wpisał literkisłabsze hasło odpada, a i tak mam logowanie po kluczach ssh więc...
@list86: nie mam teraz pod ręką IPMI, ale wydaje mi się, że tam była opcja "Paste" tylko niekoniecznie działała ze skrótami klawiaturowymi.