Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +109
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.

xionacz +916
źródło: temp_file7444470408266285415
Pobierz

Czy jeśli jadąc z A do B, kupując paliwo za 70zł, biorąc 3 obce osoby z blablacar i biorąc od każdej 25zł, popełniam przestępstwo? Jeśli nie, to dlaczego?
Bo, być może błędne, zgodnie z treścią znaleziska zrozumiałem że świadczę zarobkowy nielicencjonowany przewóz osób, a głównym dowodem w tej sprawie są zeznania osób, że przedewszystkim mnie nie znają oraz że znalazły mój numer w internecie.