Aktywne Wpisy

HuopWsiowy +78
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

Alex_Sarach +136
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm

nie taguje, bo nocna
Komentarz usunięty przez autora
@CiociaDobraRada: ZGNIŁAM XDD
Musisz z nim pogadać, jedyna słuszna metoda jak dla mnie. Nie ma co się domyślać, starać i #!$%@?ć z jakimiś sexi wdziankami kobiety kot w łóźku, bo nie wiadomo co mu we łbie siedzi..
@qtaz: próbowałam z nim gadać już nie raz, my już tak 3 lata se żyjemy i chyba już nie mogę dalej, bo dom wariatów mocno. Dużo razem przeszlismy i mi szkoda to jebnac, ale z drugiej strony to w dupie mam taki związek, w którym się czuję jak
jakby moj #rozowypasek zostawial syf to bym pogonil bo robienie burdelu to moja domena i normalny dom takiej konkurencji nie zniesie
argument ze jestes bardziej niewyzyta w seksie ma byc dowodem na brak meskosci z jego strony? to dopiero kwiatek...
#!$%@? go (do tego umyslnie) i nie robisz mu w lozku, to na co liczysz i do czego ma to prowadzic,
@CiociaDobraRada: Masz odpowiedź na wszystkie swoje kłopoty. Nie domyśliłaś się wcześniej, że w tym jest problem?