Wpis z mikrobloga

@Askyn: tak, właśnie dlatego, że JKM go bronił został zdetronizowany. Wystarczyło się pozbyć AO i SO i byłoby po problemie. Im dłużej obaj byli na swoich stanowiskach tym więcej syfu w finansach partii powstawało.
  • Odpowiedz
@franekfm: No widziałem właśnie plotki, że AO musiał mieć jakieś haki na JKMa, że go nie wyrzucił. To prawda, czy masz jakieś inne domysły?
  • Odpowiedz
@Askyn: AO we wszystkim wyręczał JKM'a, któremu to było bardzo na rękę. Wydaje się, że JKM za bardzo zaufał AO, który deklarował się, że wszystko za niego zrobi. I robił bardzo dużo, za dużo.
Beton to tłukł JKM'owi ale ten nic z tym nie robił. To się w końcu beton w-----ł i zdetronizował krula bo ileż można.
A haki to nie znam żadnych szczegółów, być może szantażował go dziećmi na
  • Odpowiedz
@Askyn: nie umiem powiedzieć na 100% jakie są intencje Wiplera ale z tego co widać, to Pszemek rozgrywać jakieś swoje rozdanie. Ja mu nie ufam, coś mi tu motzno śmierdzi ale nie wiem jeszcze dokładnie co.
  • Odpowiedz
@Askyn: natomiast nic nie zaszkodzi sprawdzić Pszemka pozostając w KNP i sprawdzić na ile on chce coś zmieniać a na ile po prostu chce stołek w Sejmie. Jak się nie dostanie do Sejmu i nie będzie 3% żeby dostać subwencje to wyjdzie szydło z worka i się dowiemy, czy Pszemek dla kasy czy dla idei.
  • Odpowiedz
@franekfm: Nikt nie jest święty. JKM, Wipler, betony, wszyscy coś mają na sumieniu. A lewaki tańczą, że tak to podsumuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@franekfm: Możliwe, że i jedno i drugie. Wipler mógłby się przydać w kampanii, no i trochę szkoda nawet i tych 3%. Obecnie nie wiadomo komu ufać.
  • Odpowiedz