@kmicolo: matryca natywna 50hz:( @niebieskii: ja kupiłem samsunga ueh6400 48 cali i sobie go bardzo chwale. Matryca natywna 120hz podkrecone hz do 400. Tryb gry w którym ma niski input lag. Cena 2500zl poletzam. Kupiłem właśnie pod ps4 ten telewizor
@Aberworthy: na hdtv wyczytalem ze nie ma matryc o wyzszej czestotliwosci, tak naprawde wszystko to wyciaganie cyfrowe hertzow, puste klatki itd. Pozatym po co ci 100hz? W trybie gry i tak bedize smigac w 50hz xD a 50/60hz i 100/120hz to roznice miedzy wersjami amerykanskimi a europejskimi. Jesli kupiles telewizor w europie to masz 100hz, nie 120. Jarasz sie pustymi liczbami.
@niebieskii: ukradnij albo sprzedaj coś za 300 zł i dołóż do w829b. najlepszy wybór. przy tej kasie na nic innego bym nie patrzył (ew. na używaną plazmę panasa :E)
Pozatym po co ci 100hz? W trybie gry i tak bedize smigac w 50hz xD a 50/60hz i 100/120hz to roznice miedzy wersjami amerykanskimi a europejskimi. Jesli kupiles telewizor w europie to masz 100hz, nie 120. Jarasz sie pustymi liczbami.
@niebieskii: Też właśnie szukam tv pod konsole i wybór padł na samsunga ue50uh6900, 3 klocki za 4K i nowy model samsunga to bardzo dobra cena, a telefon, wydaje mi sie ze przyszlosciowy :)
@Danny10: poczytaj, jest profesjonalny test tego tv na hdtv a gier i tak nie ma na ps4 w wiecej niz 60fpsow. A tv na lata, z mozliwoscia podlaczenia, evolution kit. Najlepszymi funkcjami smart i brakiem claudingu ktory jest uporczywy jak sie w nocy oglada jakis film.
Zminusawany na stwierdzenie że Krym jest ukraiński. Na portalu nie ma ruskiej propagandy. Są tylko ludzie którzy wyłączyli TV #ukraina #ruskapropaganda
@niebieskii: ja kupiłem samsunga ueh6400 48 cali i sobie go bardzo chwale. Matryca natywna 120hz podkrecone hz do 400. Tryb gry w którym ma niski input lag. Cena 2500zl poletzam. Kupiłem właśnie pod ps4 ten telewizor
@kmicolo: o #!$%@?, jaki stek bzdur.
@Aberworthy: @niebieskii: nie słuchajcie go przypadkiem.
@Storczycki: ta, i kolejny z matrycą 50Hz i kontrastem 2500:1. Świetny zakup.