@MasterSoundBlaster: Może i gówno, mi tam się podobał (może nie jakoś wybitnie ale jednak). Ważne żeby wprawić się w odpowiedni nastrój przed seansem ( ͡º͜ʖ͡º) Ogólnie lubię czasem sci-fi z lat 70/80 (ten akurat był 1990). Mogę ci polecić, ale chyba są dość znane więc pewnie widziałeś, (bardziej klimaty horroru) Skanerów i Re-animatora, oraz z nowszych Ewolucja i Existeinz. Nic innego nie kojarzę na szybko.
@Duke_Nukem: I Origins, Mroczne miasto, Predestination, Another Earth, Pandorum, THX 1138, Outland. Enemy Mine, Gattaca, Bicentennial Man, Event Horizon, The Last Days on Mars, Upstream Color, Europa Report, Extracted, Lockout, Upside Down, Cargo, ale mi się średnio podobało.
@MasterSoundBlaster: Dzięki. Do THX przymierzam się już jakiś czas ale nie bylem przekonany do końca. Mroczne miasto, Predestination, Pandorum, Gattaca, Event Horizon, Lockout, Cargo widziałem :) Resztę zobaczę, czy w moich klimatach. Upstream color przyciąga reżyserem, chociaż mi to (może przez plakat) wygląda na jakieś romansidło + science fiction.
@MasterSoundBlaster: Po szybkim ogarnięciu zostały Extracted, Europa Report, The Last Days on Mars, Enemy Mine, Outland Bicentennial Man chyba widziałem ale nie pamiętam, więc jeszcze raz zobaczę ( ͡º͜ʖ͡º)
Dlaczego #rosja zamiast użyć swojej pozycji na planecie, gigantycznie wielkich surowców naturalnych do zbudowania bardzo bogatego kraju to ciągle próbuje #!$%@?ć region europy wschodniej i siebie samą przy okazji. #polska #ukraina #wojna
#ogarnijkadr
Jeśli jesteś tutaj nowy/a, zajrzyj na: http://www.wykop.pl/wpis/10376278
Hardware
@MasterSoundBlaster: Brawo, mamy zwycięzce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Straszne gówno swoją drogą ;P Możesz polecić jakieś inne mało znane sci-fi?
A i oddaję, bo nie mam jak wrzucić screena.
Ok.
Spoko.
Za pół godziny, bo wychodzę właśnie :)
I Origins, Mroczne miasto, Predestination, Another Earth, Pandorum, THX 1138, Outland. Enemy Mine, Gattaca, Bicentennial Man, Event Horizon, The Last Days on Mars, Upstream Color, Europa Report, Extracted, Lockout, Upside Down, Cargo, ale mi się średnio podobało.
Bicentennial Man chyba widziałem ale nie pamiętam, więc jeszcze raz zobaczę ( ͡º ͜ʖ͡º)