Wpis z mikrobloga

Robicie z Tuska wielkiego śmieszka. Wrzucanie kolejne memy z jego pseudonauką angielskiego, tworzycie mu tym wizerunek dobrego wujka, który słabo zna języki i czasem śmiesznie wychodzi. Ot, taki niewinny koleś, równie niewinny jak mający problemy z ortografią prezydent przygotowujący przemówienia z Wikipedii.

Ocieplacie tym wizerunek faceta, który orżnął Was na połowę uzbieranych w OFE składek, który swojego syna z pieniędzy Polaków podpompował Amber Goldem/OLT Expressem i wydłużył Ci wiek emerytalny, po czym zwiał do Brukseli zarabiać 5 razy więcej. Za którego rządów miały miejsce afery hazardowa, taśmowa, sopocka czy zegarkowa, a winni nie zostali ukarani. Który przyczynił się do upadku polskiego przemysłu stoczniowego i powiedział, że po wyborach benzyna może być nawet i po 7 zł.

Pomyśl #!$%@?, zanim wrzucisz kolejny obrazek z Tuskiem. Pomyśl, czy nie warto tego czasu inaczej spożytkować.

#polityka #angielskiztuskiem
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rotero: nie wiem o co taki ból dupy, ja to widzę inaczej w ogóle - kreowany jest teraz na wielkiego polityka, a nawet angielskiego nie potrafi. Dla mnie to go bardziej kompromituje
  • Odpowiedz
@rotero ma sporo racji.
@vajroos: @Konkol: @BQP: @wypokek: @kw401: przygotujcie się na to, że ten pan będzie być może nawet prezydentem Waszej ojczyzny w przyszłości. A przynajmniej wysokim rangą ekspertem powszechnienie cenionym, światowym o wysokiej klasie. Tak jak było w przypadku pana Buzka i innych.

Meanwhile beka na tagu jest przednia xD
  • Odpowiedz
@Konkol: To ma swoja logike. Mozna wtedy zachowac dystans i na przyklad rozmawiajac z Obama, mowi sie w dwoch jezykach a nie w jednym, jego, bo jest uniwersalny. Pokazuje sie ze nie jest sie wasalem.
  • Odpowiedz