Aktywne Wpisy
EjniaKK +99
redofrompolsza +148
Uważam, że dodatek do Wiedźmina 3 "Serce z Kamienia" jest ogólnie najlepszą historią w grze jaką spotkałem pod względem klimatu. Nawiązania do polskich dzieł, wybór pomiędzy złem, a złem? Z jednej strony dziwnie fałszywa postać o możliwościach większych niż w sumie najgroźniejszy potwór z jakimi idzie nam walczyć, z drugiej zachłanny szlachcic który dopiero gdy osiąga swój cel tracąc po drodze wszystko na czym mu zależało. Miłość, honor, demony, jak zawsze świetna
Zorganizowanie koncertu w tym roku na Stadionie Narodowym i wygórowane ceny Eventimu skwituję krótko - niech się #!$%@?ą. Oczywiście, że bilety już dawno się rozeszły. Byłem na Stadionie Narodowym kilkakrotnie - m.in. na Depeche Mode oraz Paulu McCartney'u. Oczywiście koncerty bardzo udane, ale jakość obiektu oraz akustyki pozostawiała tyle do życzenia, że nie mam ochoty wybierać się tam ponownie na jakikolwiek koncert. Dodatkowo, w relacjach z rozmaitych koncertów, w rozmaitej prasie, nie spotkałem się jeszcze z żadną pozytywną opinią na temat nagłośnienia na Narodowym.
Wielki, gówniany obiekt nieprzystooswany do tego typu wydarzeń, na który została wydana kupa niepotrzebnej kasy i na którym teraz przepychane są każde możliwe koncerty, aby tylko móc go spłacić.
Powtórki klimatu z Bemowa nie będzie, dziękuję, dobranoc.
#przemyslenia #popularnaopinia #koncerty #koncert #eventim #stadionnarodowy #muzyka #acdc
Komentarz usunięty przez moderatora
Choć powiem, że takiej atmosfery