@anonim1133: mniej sera owszem lepiej, ale składników takich jak mięsne nie może być za mało, pieczarek średnio bo puszczają wodę i pizza staje się pływająca :)
@lsnazr: No jasne, nie musisz. Po prostu uważam, że takie "minimalistyczne" są najsmaczniejsze. Sos, ser, i jeden dwa składniki dać, w niedużej ilości.
No i na grubszym cieście tez lubię, trochę inaczej, ale równie smacznie :)
@anonim1133: To co piszesz to typowo włoska pizza, fakt dobrze jest mieć małą różnorodność składników, ale żeby tych 2 składników było sporo ilościowo to mam na myśli. Np. peperoni i papryka, albo salami i jalapeno, moja ulubiona to szynka, salami, pieczarki i biała cebula.
Sos, ser, i jeden dwa składniki dać, w niedużej ilości.
No i na grubszym cieście tez lubię, trochę inaczej, ale równie smacznie :)