Wpis z mikrobloga

@blowfish: poczytaj sobie jak działa zarządzanie pamięcią w windows, ogólnie im więcej użytej pamięci przez system tym lepiej, niewykorzystana pamięć to zmarnowana pamięc
@blowfish: ja powiem tak. Jak byś dał dostęp do twojego kompa przez pulpit zdalny to ktoś by to ogarnął (bo to pewnie pierdoł) ale nie radze szukać tu w tej wylęgarni szmieszków poza kontrolą takiej pomocy.
@sweerLUCier: ale to dzis sie zaczelo - lagi mi sie pojawiaja w grach, nawet spotify sie zacina, youtube 480p tez laguje xD
@Pan_kurczak: dzieki, zobacze sobie, czytalem i to wlasnie memory leaki byly u niektorych, ale przy jakichs dziwnych driverach, a ja nic nie instalowalem ostatnio
@sweerLUCier: nie zacina w sensie przerywa - zacina w sensie ze doslownie dzwiek spowalnia, youtube sie zamraza, i dzwiek dziwnie brzmi, w grach fpsow mniej i dzwiek laguje ( ͡° ʖ̯ ͡°) po resecie komputera zuzycie 1.2 gb wraz z firefoxem ... a w procesach nic ciekawego
@blowfish: Raz miałem coś podobnego, problem leżał w zintegrowanej karcie dźwiękowej. Wszystko działo się tylko jak restartowałem kompa (hard bądź z poziomu OS-a), coś zawsze źle było wówczas wykrywane. Pomagało tylko wyłączenie i włączenie kompa. Po nastu próbach znalezienia źródła problemu dałem sobie spokój. Po prostu nie restartowałem kompa, wyłączałem go i włączałem.