Wpis z mikrobloga

Wchodzę na fejsa a tam takie obrazki. Brak mi słów. Zawsze banda katoli ma jakieś problemy. Jeśli nie ze sobą to z tym, co robią inni. Nie może być normalnie, chcą nawet petycje pisać. Przecież już od pierwszego dnia to jest mały człowiek, łolaboga!!
yeloneck - Wchodzę na fejsa a tam takie obrazki. Brak mi słów. Zawsze banda katoli ma...

źródło: comment_ZqH6DRavduhOizShE1cQymqShrGSfcHi.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeloneck: Eh. To nie jest przekonanie w stylu jedzenia bekonu czy mięsa w piątek, tu nie chodzi o wegetarianizm czy preferencje seksualne... Tu chodzi o stwierdzenie, od kiedy istotę powstałą z połączenia komórki jajowej i plemnika określać człowiekiem. Eh. Analogicznie gdyby cały świat twierdził, że kobieta to nie człowiek, a Ty miałbyś inne zdanie, to uważałbyś tych pozbawiających kobiety życia za morderców, nie? ; ) Tutaj w----------e się w życie
z.....x - @yeloneck: Eh. To nie jest przekonanie w stylu jedzenia bekonu czy mięsa w ...

źródło: comment_5ilPKJExSWzcGLonT4gGbYqKvfXHdCah.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kobiaszu: moga sobie być za zakazem, petycją i tak ktoś dupe podetrze i na tym się skończy. Martwi mnie tylko ich podejście.
@zoliax: czyli niech kobiety rodzą dzieci bo jakaś ciemna masa tak sobie życzy. Później jest tylko płacz w mediach, że matka zabiła siebie i dziecko/samo dziecka/samą siebie bo nie dawała rady finansowo.
@Felonious_Gru: właśnie bardziej to jest: "Hurr Durr jak tak można, przecież to
  • Odpowiedz
Was oburza to, że ktoś tę rosnącą komórkę posiadającą pełen materiał genetyczny traktuje jako człowieka, ich oburza, że Wy traktujecie ją inaczej.

@zoliax: różnica polega na tym, że nikt katolików nie zmusza do aborcji i nikt normalny nie chce ustawowo NAKAZYWAĆ aborcji czy stosowania tabletek PO lub wczesnoporonnych.

To katolicy próbują zmuszać innych do wyznawania ich jedynie słusznych poglądów.
  • Odpowiedz