Szukam jakiegoś tutorialu, który pomógłby mi w realizacji mojego pomysłu, chciałbym na jednej stronie mieć kilka formularzy i jeśli wypełni się każdy z Nich to żeby ładowało wyniki do bazy, ale chciałbym żeby był tylko jeden przycisk wysyłania formularzy. Da się to zrobić? Coś na zasadzie, że chcę ocenić każdy film osobno, a na końcu nacisnąć tylko jedno wyślij.
@fenomenalnie_miotam: @fuuYeah: ale chodzi oto, że nie zawsze będę mieć tyle samo pól, raz więcej raz mniej, bo to zależne jest, od tego ile użytownik ma przypisanych rzeczy.
@fuuYeah: @fenomenalnie_miotam: @NiktNieTroszczy: jednak będę chciał zrobić tak, że kilka pytań tam w tej ankiecie (nazwijmy ją tak) i do każdego submit, żeby wysyłało i jak już wyśle to formularz ten znika jakoś bajerancko z jquery, ktoś coś takiego kiedyś widział gdzieś?
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
#php #webdev #backend