Wpis z mikrobloga

Jak ja uwielbiam #rmf... #!$%@?, codziennie za 5 min pełna godzina - reklamy. 5 minut reklam - wiadomości. Dzisiaj wyjątkowo, ważne tematy i opisane wyjątkowo szczegółowo, no bo RMFM kończy 25 lat !!! #!$%@? temat miesiąca. No ale #!$%@?, 50 razy o tym dzisiaj mówili, a w międzyczasie puszczali "NAJLEPSZĄ MUZYKĘ POD SŁOŃCEM", czyli hity z lat 80, 90 i do 2003 roku. Czasem, przygrywał polski akompaniament pod postacią Grzegorza Hyżego i Kasi Kowalskiej... Głównie jednak puszczają hity typu theme song z Dirty Dancing, Czambałamba lub też piosenka z filmu Pretty Woman. Wszystko przerywane w #!$%@? śmiesznymi felietonami... Dzisiaj, rmfFM, definitywnie #!$%@? z radia w samochodzie.

Trochę mi lepiej.

• 4
@j_bateman: RMF FM w pigulce: -suche,wymuszone zarty prowadzących czerstwe jak polskie hehe kabarety.
- byle do piątku, wielkie odliczanie do weekendu które wku$%# w poniadzialkowy poranek i resztę tygodnia
- najlepsza muzyka...mhhh. prawda,w tym radiu maja 2 plyty na krzyz ze starociami puszczane w kolko
- kwintesencja tej rozglosni to konkursy o których przypomina się co dwie minuty.
Ręce mi opadają jak slysze ten belkot...tak zaaplikowalem sobie juz masc na bol
@AncyMoon: Kwintesencją jest Hubcio Urbański, który za dodatkową fuchę, zgoliłby swoją bujną brodę. #!$%@? fakt, że jak już dają informacje, to jest zawsze dodane "dowiecie się już za godzinę z faktów RMFMFMMFFMMF". #!$%@?, a teraz się nie mogę dowiedzieć ?!

Może ktoś by zapodał jakąś alternative, dla tej stacji?