Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
"The debuff prevents the current health of affected units to increase in any way. The only exceptions are Sunder and Decay." + Fontanna chyba ^^
Nie, fontanna nie jest wyjątkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale Sunder jest legitny i chyba wyczerpuje moje pytanie.
Ergo mamy taki protip - masz 5 sekund Ajs Blasta i 15% hp pod swoją fontanną - kup se Ogre Cluba, potem możesz go sprzedać :>
dostaniesz 15% ze 190 dodatkowych hp, czyli 28,5.
przy 12% (dla 3 poz ulta) to 22,8.
Różnica wynosi 5,7hp. O tyle więcej dmg możesz przeżyć dzięki Ogre Clubowi gdy w takich okolicznościach dostaniesz ult aa.
Dla porównania ult lvl1
15% > 28,5hp za OC
10% > 19hp za OC
Różnica 9,5hp. Mniej niż dmg na sekundę z blasta.
Moim zdaniem widełki, w których to może komuś uratować dupę są tak
A w zasadzie to tak się zastanawiam. Czy jeśli Dirge użyłby Soul Ripa gdy w okolicy ma kogoś ze swojej drużyny z założonym Ice Blastem i hp 20 punktów od thresholda, to czy wywołany przez to shatter zostałby zaliczony
Komentarz usunięty przez autora