Aktywne Wpisy
dziacha +335
Żądamy od PO przeprowadzenia prawdziwego referendum:
- Czy zmienić prawo aborcyjne i w jaki sposób?
- Czy umożliwić głosowanie przez Internet?
- Czy usunąć lekcję religii ze szkół?
- Czy wypowiedzieć Ff55?
- Czy wpisać gwarancję posługiwania się gotówką do konstytucji?
Dodawajcie kwestie które dzielą Polaków i które należy w końcu rozwiązać metodami demokratycznymi.
#wybory #polityka
- Czy zmienić prawo aborcyjne i w jaki sposób?
- Czy umożliwić głosowanie przez Internet?
- Czy usunąć lekcję religii ze szkół?
- Czy wypowiedzieć Ff55?
- Czy wpisać gwarancję posługiwania się gotówką do konstytucji?
Dodawajcie kwestie które dzielą Polaków i które należy w końcu rozwiązać metodami demokratycznymi.
#wybory #polityka
MIREKFAJFUS +1491
#yerbamate #yerba
@Johny_Gitarzysta69: Nie, nie i nie. Zgaduj dalej.
@nayerbo: chyba Ty, ja piję yerbę na szybko 5 minut przed wyjściem do pracy :D nie wiem jak można to wypić zimne, jest już wtedy niesmaczne dla mnie
Yerbę powinno się pić zalanie po zalaniu i w pewnych odstępach czasowych, wtedy nie ma czasu stać się zimna i niedobra, a poziom pobudzenia działa dłuuugo.
7 do 10 zalań na materko i do dwóch zasypań - tak wygląda nasza codzienność :D
Od jakiego czasu pijesz już yerbę? Jeżeli jesteś początkująca, to faktycznie może działać na Ciebie mocniej.
Robiąc drugie zalanie dopiero po 24h, raczej nie spodziewaj się cudów.
Mate przez ten czas zdąży trochę odparować i stracić smaku... pomijając temat wszelkich drobnoustrojów, które zdążą tam wpaść.
@nayerbo: 5-6 miecięcy
@nayerbo: w smaku nie czuję różnicy, jest po prostu trochę mniej intensywna i tyle. Ile trzeba tej yerby kupować żeby pić tyle co Wy :D tyle kofeiny dziennie nie za dużo? Ja dużo kofeiny nie potrzebuję
Regularnie pijemy yerbę już dobre 5 lat, więc nic dziwnego, że potrzebujemy większej dawki mateiny :) Chociaż i tak w momencie, gdy zaczynałem pić mate, to wypijałem normalnie 7 zalań dziennie, stąd moje zdziwienie jednym zalaniem... ale to prawda, każdego pobudza inaczej :)
Od momentu kiedy zaczęliśmy prowadzić kanał na youtube, yerby mam zdecydowanie więcej niż wcześniej. Kupujemy jedną yerbę na pół, co tydzień, wiec wychodzi ok 2 kg na