Aktywne Wpisy
mam_spanko +43
Od 2017 roku liczba urodzeń spadła o 30% wtf xD
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
tempyluj +161
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Studenci są traktowani poważnie? Jak wygląda kadra, konkretnie osobistości? Czy może jakieś z łapanki? W sumie każde info się przyda.
Wyższa Szkoła Informatyki?
Nie potrafię sam nic powiedzieć ale znajoma bardzo sobie tą uczelnie chwaliła, jakąś podyplomówkę dla grafików tam uprawiała
Chcesz się czegoś nauczyć? To się nauczysz. Nie chcesz, byle płacić i przynosić zaliczenia. Wykładowcy w większości świetni, panie z dziekanatu o dziwo też sympatyczne. Na przeciwko był sklep z piwami regionalnym (jeden z pierwszych w Łodzi w ogóle), ale od kiedy rzuciłem studia i zostałem ninja, sklep zbankrutował ;)
W każdym razie polecam jak najbardziej.
A co do nauki: właśnie. Większość ludzi ma wyrąbane, więc jeśli jakieś zajęcia Cię interesują to wykładowca znajdzie dla Ciebie dużo więcej czasu. A jak nie, to też
Ogólnie, to myślałem o przeniesieniu się tam na zaoczne z innej uczelni.
@Kramarz:
Ja tam za korpo dziękuję, co nie zmienia faktu, że skoro to lubisz to zdobywasz rzecz najcenniejszą jaką jest doświadczenie w dodatku w znanej firmie, więc same profity :)