@Jurigag: ale co z tego, że robi. Może chcą wypuścić po prostu słaby telefon. Mam 1s i wiem jaki jest, słaby aparat i ekran chociaż jest w rozdzielczości HD.
@PanKtos: raczej mogą bez problemu mieć, 3 firma produkująca smartfony na świecie, ale powiedz mi po huja jak musieli być otwierać sklepy, magazyny, serwisy opłacać p-------ć się z klientami itp itd jak w chinach i tak mają ogromny rynek ? IM TO SIĘ PO PROSTU NIE OPŁACA
@Jurigag: chodzi o to, że to wszystko kosztuje, a im odchodzi cześć kosztów, wiec taniej sprzedają telefon. Lubię te firmę, ale jak wiadomo każdy musi zapchac lukę w której siedzi gownofon. Zobaczymy jakie będzie wykonanie, a nie tak o gdybamy.
@PanKtos: no o tym właśnie mówię, że musieli by więcej zainestować z magazyny serwisy itp itd jakby mieli na europę a i tak na samych chinach czy zea są 3 producentem na świecie
@PanKtos: tylko 2gb i 4gb będą niestety ;p zobacze, jak 250 dolców będzie za 4gb to pewnie wezme ją, ale jak 299 dolców będzie kosztowało to raczej wątpie bo i tak z aktualnym kursem dolara to będzie w h-j kasy
@PanKtos: chociaż tak się zastanwiam czy przesiadka z 4.5 cala na 5.5 nie będzie przesadą, ale nie widzę nic mniejszego z dual simem, lte i porządna baterią oprócz tego zenfonea nadchodzącego meziu m1 note i huawei honor 4x
#xiaomi chce wypuścić fona z #android za $65:
- ekran 4.7" 720p
- #android #kitkat
- aparat 8Mpx (nagrywanie 1080p)
- wbudowana pamięć 8GB (slot na microSD)
- układ Leadcore - 4x 1.6GHz (Cortex-A7)
- 1GB RAMu
- LTE
Zaszaleli.
Komentarz usunięty przez autora