Aktywne Wpisy
Kalosz667 +69
#nieruchomosci #demografia
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Metodzik +209
=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
Nie znalazłam jeszcze żadnej aplikacji do edycji zdjęć, która miałaby dostęp do karty pamięci (!)
Gdy uruchamiam zdjęcie z poziomu managera plików (MetroFileManager) i wybieram opcję edycji, to zdjęcie automatyczne zapisuje się najpierw w pamięci telefonu i dopiero wtedy wczytywane jest przez edytor. Zapisuje się oczywiście też w telefonie. Wiąże się to później z obowiązkiem 1) ręcznego przenoszenia zdjęć z powrotem na kartę do odpowiedniego folderu (muszę wspominać, że systemowy manager kompletnie się do tego nie nadaje, bo nie wyświetla miniatur?) i 2) ewentualnego ręcznego usuwania duplikatów, jeśli przypadkiem zmieni mi się nazwa.
Dodam, że potrzebuję zrobić najprostszą czynność z możliwych - obrócić zdjęcia stron pewnej książki. Dużo stron. Przy wyżej wymienionych okolicznościach robienie tego na bieżąco w miarę czytania graniczy z masochizmem.
P.S. Co to za manager plików, który nie umożliwia nawet przenoszenia ani kopiowania folderów???
#oswiadczenie #windowsphone #windowscwel
Widzę, że się nawracasz na Androida. Miałem tak samo, jakieś 3 miesiące temu też miałem hype na WP 8.1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie da się, bo karta SD w Gówno-Phone jest jedynie do przechowywania programów.
Na dodatek w wyszukiwarce plików białe podpisy wyświetlane są NA białych ikonkach folderów, więc znalezienie odpowiedniego folderu to klikanie na chybił-trafił.
P.S. Mam windows 8.1 i Lumię 830, jeśli to ma jakieś znaczenie.
@filftp: Faktycznie Kreatywne Studio ma dostęp do karty pamięci, ale zamiast zastąpić oryginalne zdjęcie tym edytowanym, zapisuje je tylko jako kopę w pamięci telefonu. Opcja "zapisz" w moim przypadku jest nieaktywna. W niczym mi to nie pomaga.
Z managera systemowego nie korzystałam już tak dawno, że nie wiem czemu wmówiłam sobie, że nie
Edytora zdjęć (a konkretnie aplikacji z funkcją obracania zdjęć), który ma dostęp do plików na karcie pamięci i zapisuje je również bezpośrednio na karcie pamięci.
No w pytkę, dzięki za poradę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz zawsze będę nosić ze sobą komputer, aby móc poza domem wykonać prostą czynność w moim smartfonie za półtora kafla.