Wpis z mikrobloga

@Shaki: @Shaki:

Oh, to może nam zdradzisz w jakim to wieku jesteś i gdzie tak poznałeś tę ludzką naturę. Zastanawiam się ile to lat zajmuje zdobycie takiego doświadczenia, żeby móc wróżyć lepiej niż Maciej.
  • Odpowiedz
@Praptak: Mój rozmiar buta, adres zamieszkania i ulubione książki też ci podać, szukasz kolegów w internecie? Co do drugiego pytania to ilość lat zależy od tego jak się przykładasz - po kimś kto w twoim wieku robi na zmywaku w anglii spodziewałbym się że nigdy nie będzie w stanie opanować tak ciężkiej umiejętności :/
  • Odpowiedz
@Praptak: Nie wstydzę się, cenie swoją prywatność. Dwie różne sprawy, ale rozumiem że ktoś mentalnie niedojrzały może tego nie rozumieć :) Jak kiedyś dostaniesz urlop od zmywaka i będziesz w Polsce to mogę iść z tobą na p--o, chętnie wtedy odpowiem na wszelkie personalne pytania. Natomiast w internecie nigdy nie podawałem swoich danych i nie zamierzam, po co jakiś mściwy gimbus miałby ich później używać w odwecie za przegrane dyskusje.
  • Odpowiedz
@Shaki:

Podanie wieku to takie ujawnienie prywatnych informacji, po których w jakikolwiek sposób można cię rozpoznać? Nie rozśmieszaj mnie. Pewnie jesteś w wieku naszego gimbusa albo co najwyżej studenciakiem, z "przebogatym doświadczeniem życiowym i zanjomością natury ludzkiej".

Natomiast w internecie nigdy nie podawałem swoich danych i nie zamierzam, po co jakiś mściwy gimbus miałby ich później używać w odwecie za przegrane dyskusje.

Czyli robił dokładnie to samo co ty, w
  • Odpowiedz
@Praptak: Oh, ty sobie na to zasłużyłeś tym czepianiem się @RT_NR a o wiek, teraz widzisz jakie to miłe :)

Owszem, podanie wieku to coś po czym w połączeniu z innymi informacjami jakie podawałem w komentarzach można b. łatwo mnie znaleźć :) Mogę ci powiedzieć że nie jestem w wieku rtnra ani też nie jestem studenciakiem. Przebogatego doświadczenia życiowego nie mam, ale stykałem się na codzień z ludźmi na
  • Odpowiedz
@RT_NR: Chce, wyśmiewanie jego i duchotwarzy to chyba jedyne rozrywki jakie mi pozostały na tym portalu ;c Z lewaków z którymi da się normalnie podyskutować prawie nikt się ostatnio nie odzywa albo pousuwali konta, a siedzenie w prawicowym kółku wzajemnej adoracji i poklepywanie się po plecach jest nudne na dłuższą metę ;)
  • Odpowiedz
@gallez:

1. Nie należę i nie należałem, byłem kandydatem.

2. A to niby dlaczego, czyżby wykop był miejscem dla jedynie słusznych lewackich poglądów ? :)

Zresztą mało mnie obchodzi twoja opinia.
  • Odpowiedz
1. Nie należę i nie należałem, byłem kandydatem.

Miałeś za dużo włosów na głowie czy za mało cm w bicepsie? :)

2. A to niby dlaczego, czyżby wykop był miejscem dla jedynie słusznych lewackich poglądów ?

Nie, ale dyskusja powinna odbywać się między grupami ludzi chętnych do dyskusji, a ONR (i inne NOPy i Młodzieże Wszechpolskie) jest bardzo chętny do dyskusji, ale za pomocą pięści.
  • Odpowiedz