Aktywne Wpisy

Sriracha +279
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +13
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

Oh, to może nam zdradzisz w jakim to wieku jesteś i gdzie tak poznałeś tę ludzką naturę. Zastanawiam się ile to lat zajmuje zdobycie takiego doświadczenia, żeby móc wróżyć lepiej niż Maciej.
Uuu, czego się aż tak wstydzisz?
Podanie wieku to takie ujawnienie prywatnych informacji, po których w jakikolwiek sposób można cię rozpoznać? Nie rozśmieszaj mnie. Pewnie jesteś w wieku naszego gimbusa albo co najwyżej studenciakiem, z "przebogatym doświadczeniem życiowym i zanjomością natury ludzkiej".
Natomiast w internecie nigdy nie podawałem swoich danych i nie zamierzam, po co jakiś mściwy gimbus miałby ich później używać w odwecie za przegrane dyskusje.
Czyli robił dokładnie to samo co ty, w
Owszem, podanie wieku to coś po czym w połączeniu z innymi informacjami jakie podawałem w komentarzach można b. łatwo mnie znaleźć :) Mogę ci powiedzieć że nie jestem w wieku rtnra ani też nie jestem studenciakiem. Przebogatego doświadczenia życiowego nie mam, ale stykałem się na codzień z ludźmi na
Chce Ci się dalej kłócić z tym trollem ? :D
1. Nie należę i nie należałem, byłem kandydatem.
2. A to niby dlaczego, czyżby wykop był miejscem dla jedynie słusznych lewackich poglądów ? :)
Zresztą mało mnie obchodzi twoja opinia.
Miałeś za dużo włosów na głowie czy za mało cm w bicepsie? :)
2. A to niby dlaczego, czyżby wykop był miejscem dla jedynie słusznych lewackich poglądów ?
Nie, ale dyskusja powinna odbywać się między grupami ludzi chętnych do dyskusji, a ONR (i inne NOPy i Młodzieże Wszechpolskie) jest bardzo chętny do dyskusji, ale za pomocą pięści.
Miałem za dużo włosów na głowie, na szczęście teraz naprawiłem ten błąd.