Aktywne Wpisy
Czekoladowymisio +308

SzubiDubiDu +23
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to

Mam sobie netbooka Samsung N150 Plus.
Chciałem sobie kiedyś zamienić win 7 na ubuntu, tylko zrobiłem strasznie idiotyczną rzecz jaką było usunięcie partycji Recovery, no i chyba jak dobrze pamiętam, to ubuntu się prawidłowo zainstalowało i działało, ale, że wtedy zainstalowałem coś w stylu Netbook remix, to zainstalować ponownie, tyle, że czyste ubuntu i jakąś lekką powłokę. Tylko, że po ponownej instalacji, która przebiegła pomyślnie, netbook i tak pokazywał Operating system not found. I tak mam z każdym systemem, próbowalem wszystkiego, ponowna instalacja Win 7, Win XP, Ubuntu, Debian, Fedora - system nie ma znaczenia. Po prostu jakby nie dało się zapisać niczego w bootsectorze.. Próbowałem nawet zrobić mirror dysku z identycznego netbooka, bo mam drugi taki sam w domu, ale i to nie dało żadnego efektu. Dysk w biosie widoczny, systemy w wersji live działają bez problemu, tylko ten problem z bootowaniem z dysku.
Może Wy Wykopowicze pomożecie? :(
#serwispc
@Axoi: Dzięki, spróbuję
@DOgi: wiem, że to tag zapoczątkowany dla opowieści z serwisu, miałem wahania jakiego tagu użyć, ale i tak już ten tag się zaczął psuć i być wykorzystywany do problemów technicznych : >
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora