Tak jak @NieRozumiemTwojegoPytania mam parę pytań odnośnie #wykobet Będę wdzięczny za odpowiedzi, pytam tutaj bo a nuż inni też będą mieć podobne wątpliwości 1. Czy są jakieś alternatywne rozwiązania do wykobet, strony/fora gdzie ludzie rowniez łączą się w grupy i wykupują dostępy? 2. Zauwazyłem, że na stronie wykobet.com overall yield wynosi ~4%, @Perlo pisal ze w grudniu bylo 17%. Moje pytanie jak to wygladało wczesniej ;) 3. Wiem ze typerzy przeslaja typy 4-6h przed wydarzeniem, pytanie na jakie ligi dostajecie typy albo w jakich godzinach trzeba byc dostepnym zeby z nich skorzystac..
@witekm: 1. jasne, od groma zapewne. czesc uczciwych, czesc mniej. google pomoga 2. typy z glownej i typy z vip to 2 inne rzeczy, typy z glowne to moje typy i @unstyle, typy z vip to zakupione typy 3. 10-14 20-22 mnie wiecej, a ligi rozne
@witekm: Jezeli chodzi ci o darmowe to mozesz to sprawdzic na stronie wykobet.com Tips-History/Summary jezeli chodzi o platne to byl dopiero 1 miesiac :)
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
1. Czy są jakieś alternatywne rozwiązania do wykobet, strony/fora gdzie ludzie rowniez łączą się w grupy i wykupują dostępy?
2. Zauwazyłem, że na stronie wykobet.com overall yield wynosi ~4%, @Perlo pisal ze w grudniu bylo 17%. Moje pytanie jak to wygladało wczesniej ;)
3. Wiem ze typerzy przeslaja typy 4-6h przed wydarzeniem, pytanie na jakie ligi dostajecie typy albo w jakich godzinach trzeba byc dostepnym zeby z nich skorzystac..
2. typy z glownej i typy z vip to 2 inne rzeczy, typy z glowne to moje typy i @unstyle, typy z vip to zakupione typy
3. 10-14 20-22 mnie wiecej, a ligi rozne