Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sikorski odmówił komentarza w tej sprawie. Nie pozostaje nam nic innego, jak o komentarz poprosić Was:
Czy wg Was polityk powinien wydawać średnio 19 tys. złotych Waszych pieniędzy na konsultację przemówienia?
Przekonują Was tłumaczenia, że takie konsultacje to "normalna praktyka"? MSZ potwierdza, że pieniądze te zostały wydane legalnie. Pytanie tylko... czy nie za dużo?
Tyle poszło na nienaganny wizerunek Radosława Sikorskiego, a dziś w Faktach Skórzyński pokazał Wam sporo ostatnich wpadek polityka.
#polityka #4konserwy #sikorski #neuropa
jeśli zaś chodziło o samą edycję gotowca, to nie kosztuje to ćwierć miliona złotych.
@Cheater: A które to przemówienie Króla tak ciebie zabolało?
Komentarz usunięty przez moderatora
[translacja]...szeregi bezrobotnych zasilili głównie murzyńscy nastolatkowie...
@Cheater: Naprawdę trzeba mieć dużo lewackiej złej woli by się tego czepiać...
Zapewne bardziej poprawnie politycznie by było określenie ... "nastolatkowie odmiennego koloru skóry" ( ͡º ͜ʖ͡º) Albo w ogóle nie wspominać nic o murzynach... przecież to "rasizm, ksenofobia, seksizm, faszyzm..." what ever.
@FlaszGordon: Króla?!
Wolą ludu tak zdecydowano... ja tylko idę pod prąd.
@Cheater: Moim zdaniem dobór jest prawidłowy. Histeria poprawności politycznej która zakazuje użycia słów powszechnych powinna być zwalczana właśnie przez ich używanie.
Nie można zacierać znaczenia przynależnościowego bo wydźwięk zostaje zabity.
Nie "obywatele pochodzenia romskiego okradali mi mieszkanie" tylko "cyganie okradli mi mieszkanie".
Nie "afro-amerykanie w
Nie wiem jak, ze zdejmowaniem butów na wschodzie (w tym Azji) ale np: Japonia ma pod tym względem zwyczaje podobne do naszych.
Poza tym chyba za bardzo się przejmujesz. Biorąc przykład nie z Korwina
Margines na jutubie zapewnił mu miejsce w parlamencie EU. Gratuluję żelaznej logiki.
Chcesz margines... zajrzyj pod tag #neuropa
Nawet znam angielski. Trochę lepiej niż Tusk ( ͡° ͜ʖ ͡°)