Aktywne Wpisy

assninja +249
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
źródło: temp_file1010640623577712053
Pobierz

Zatem narysowałam dwie kule. Każdy może sobie wybrać według swoich upodobań, która to "kula", a która" dodatek" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam @Boomkin ze względu na nadawanie na tych samych falach oraz @FeniEnt w celu sprawdzenia, czy się postarałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#365styczen #rysujzwykopem
źródło: comment_kjrMZcXXs73lbzcMNgEPSl9zUsXFGcqu.jpg
Pobierzjak ja? czy jak moja kula?
*H 0,5 mm
*HB 0,7 mm
i palec do cieniowania ;-)
Łańcuch potraktowałem jako metaforę związku, bo moim zdaniem symbolizuje on pewne zniewolenie wynikające z tego, że w relacji z kimś trzeba schować swój egoizm w kieszeń w imię wyższego dobra jakim jest właśnie związek pomiędzy ludźmi. Jest to chyba jedna z najtrudniejszych rzeczy na świecie, otworzyć się na drugiego człowieka, bywa pięknie, bywa źle, ale nie jest się dokładnie tym samym człowiekiem co by się było żyjąc samemu, uczucie
@comprido5: Wielkie umysły myślą podobnie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zapomnialem o zaznaczeniu.