Wpis z mikrobloga

@Triplesix:

~Grg : Ci co tak pisza jak wy to sa zakapleksione pajace nie majace pojecia o niczym !!!! Czy wam sie to podoba czy nie jest najlepszym trenerem na swiecie , a czerwona kartka za faul na hazardzie sie nalezala tak sama jak dla kahila za kopniecie keena skoro to jest dla was wzorowe sedziowanie to jestescie tepi i brak wam objektywnosci !! Takimi kometazami wychodzi z was polska zawistnosc
@Triplesix: Z tego tekstu nie wynika, że obwinia za porażkę sędziego. Przytoczone słowa mówią o tym, że Mou jest zszokowany i nie łatwo mu zaakceptować takie decyzje. To, że jakiś analfabeta ujął to tak, żeby tacy ludzie jak ty wchodzili i nabijali wyświetlenia to inna sprawa. Nazywasz go pajacem, jesteś kibicem Barcelony, albo któregoś klubu z topu Premier League? Bo zazwyczaj kibice tych klubów nie lubią Mourinho za to, że jest
@Triplesix: Nie wiem od kiedy oglądasz mecze drużyn prowadzonych przez Mou. Nie wiem też czy zwróciłeś uwagę, ale jak Jose przegrywa to zawsze sędzia macza w tym palce. Pomijam to czy ma to duży wpływ na wynik czy mniejszy. Zawsze są jakieś nieprawidłowości, więc rozumiem frustrację Mourinho.
@luke4539: Szkoda, że się tak nie frustruje kiedy sędziowie pomagają jego drużynie. To skandal, że Cahill w tym meczu nie dostał nawet żółtej kartki za to co odwalał.
Zawsze winny jest sędzia.
@Ryjuss: Pierwszym skandalem było zostawienie na boisku Fazio, co bardzo wpłynęło na mecz. Cahill zostal ale jakby wyleciał to nic by się nie zmieniło. Poza tym obrońca Chelsea powinien zostać zawieszony teraz, przez federacje skoro sędzia był tak żałosny, że nawet nie potrafił podjąć decyzji w tak klarownej sytuacji.
Czytaj ze zrozumieniem, ze słów przytoczonych w artykule nie wynika, że Mou obwinia sędziego o porażkę.
@luke4539: Oczywiście, że krytykuje sędziego i obwinia o porażkę. Jest to w wywiadzie pomeczowym.
Fazio to chodzi o sytuację z "karnym" Hazarda?
Jedynym grubym przewinieniem Dowda był brak czerwonej dla Cahilla. Pierwszą kartkę zresztą powinien dostać już w pierwszej połowie przy bramce Rose;a
@Ryjuss: Nie karnym, a wolnym i czerwoną dla Fazio. Grube przewinienie to dopuszczenie takiego pajaca jak Dowd do sędziowania na tym poziomie. Kompletnie sobie nie poradził. Hazard non stop kopany był po kostkach, a ten pseudosędzia nie gwizdał nic. Zresztą kilku zawodnikom Tottków też się oberwało, a Dowd oczywiście nie reagował. Wypaczył mecz i tyle. Nie jestem kibicem żadnej ze stron więc o wiele obiektywniej spoglądam na ten mecz. Ja jako