Wpis z mikrobloga

@cool_de_luxe: dowcopy, strony 700- , tam znalezc juz mozna kopalnie sadowcipow. Takie sa fakty, ze od kilkuset stron zarty na sadolu sa mieksze.

Ludzoe robio sie zbyt delikatne na grube, chamskie zarty. Neuropa #!$%@? we lbie.
  • Odpowiedz
@STA1KERpl: TZW. #!$%@? tolerancja :/ A idż pan wpisdu z tymi pedałami w rurkach krzyczących o równouprawnieniu :/ Ironia ? Facet oni nawet nie rozumieja tego słowa bo im sperma na morde za bardzo strzeliła, ewentulnie im chłopak kazał tak mówić :D
  • Odpowiedz
@cool_de_luxe: cusz.

Ci powiem, moze u nas rurki i inne symbole sa modne. Ale kuuuuurwa co sie dzieje w niemcach.
Tutaj 80%, bez przesady i metafory, to maksymalnie mestwo poziomu One Direction. Skad to sie tu wzielo? Wszyscy moi kumple i wszystkie moje kumpele dziwia sie, skadto sie bierze i komu sie podoba. A jednak komus sie podoba. Komu kutwa?
Nie powinno sie nikomu narzucac stylu zycia, ale kuuuurwa, zeby
  • Odpowiedz
@STA1KERpl: Za dobrze żyjemy :) Masz odpowiedż. Też mam kolege który jest veganem, nosi rurki,jest perkusistą w zespole rockowym, lubi sobie przypalić "papierosa" ale zgadza się z z tym że jest debilem :P Ja nic nikomu nie narzucam ale to naprawde debilnie wygląda :/ Teraz małolaci niczego uważają ponieważ mają wszystko, a na nic robić nie muszą, ot cała filozofia :)
  • Odpowiedz