Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Nieugięty blogger atakuj i spamuje dalej !! Tym razem obrał sobie na cel posłów i senatorów ;)
https://twitter.com/kontrowersje/status/549980828131151873
Ludziska, poważnie, zorganizujemy akcje i przesyłajmy pierzastemu oferty pracy, żeby sie chłopina czymś normalnym zajął...
Lepiej nie, bo potem zrobi z siebie męczennika i rozgłosi, że jest atakowany przez nienawistnych stalkerów-owsiakowców. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W ogóle trzeba oddać, że to przedsięwzięcie ma imponujący rozmach. Rodzi się nam nowe Sumienie Narodu. Do kompletu brakuje jeszcze kampanii na bilbordach w każdym większym mieście.