Komunikat HaxBall. Dziś jest poniedziałek. Zgodnie z umową wszyscy, którzy nie wykazali żadnej aktywności (próba umówienia się z rywalem), zostaną zdyskwalifikowani. Za chwilę podam pary, które jeszcze nie grały, proszę o zgłaszanie się zawodników, którzy kontaktowali się z rywalami i nie dostali informacji zwrotnej. #hb #haxball
Tylko, przejrzyjcie dokładnie, bo czasami wiadomości pisane do kogoś na mikro, potrafią się schować, a nie chcemy tutaj oburzonych, tym bardziej jeśli będzie trzeba wywalić całe pary, a i takie przypadki pewnie będą.
@boubobobobou: @footix się tym zajmie i podmieni Cię z kogoś (bo ja nie chcę nic Ci mieszać, footix).
Szkoda, że nie powiedziałeś tego wcześniej, bo tak zablokowałeś komuś chętnemu miejsce i opóźniasz kolejną rundę rozgrywek, w których poza Tobą bierze udział 127 osób. Pomijam już pytanie, po co się zapisywałeś, bo byli ludzie, którzy po dołączeniu do grupy turniejowej nie mogli grać lub się rozmyślili i dali nam znać.
@parachutes: :O. Dzięki za Twoje zaangażowanie razem z footixem. A jakim cudem zarejestrował się do turnieju koleś który nie miał żadnej akcji od zarejestrowania??
@trzepaczka: też mógłbyś luknąć :)
@wysocki: @parachutes: @trzepaczka:
Tylko, przejrzyjcie dokładnie, bo czasami wiadomości pisane do kogoś na mikro, potrafią się schować, a nie chcemy tutaj oburzonych, tym bardziej jeśli będzie trzeba wywalić całe pary, a i takie przypadki pewnie będą.
2:5 dla mnie
również dzięki za grę, życzę powodzenia w dalszych etapach
Po 2:5 5:3 chyba już nie powinniście grać dogrywki, bo przewagą bramek wygrał ten, który strzelił 3 w przegranym meczu, czyli @
Cześć! Sprawa wygląda tak:
1. @boubobobobou: vs @Widget: - żaden z nich nie odpowiedział na Twoje wezwania, żaden nie próbował przez
Czarna lista jest i funkcjonuje.
Wskazani użytkownicy z par 2, 5 i 6 mają czas do 24 aby umówić się i
Szkoda, że nie powiedziałeś tego wcześniej, bo tak zablokowałeś komuś chętnemu miejsce i opóźniasz kolejną rundę rozgrywek, w których poza Tobą bierze udział 127 osób. Pomijam już pytanie, po co się zapisywałeś, bo byli ludzie, którzy po dołączeniu do grupy turniejowej nie mogli grać lub się rozmyślili i dali nam znać.
Kto wpisał wyniku z meczu @aniolziom vs @zgredzio16 ?
Nie widzę, aby zgredzio potwierdził wynik.