@ripp1337: Uff, myślałem, że tylko mi ten układ wydaje się neintuincyjny i nieprzejrzysty. Żeby #maciej zaprojektował układ dużo lepszy od tego dla 100x bardziej obleganego Reddita to już wyczyn. To mnie póki co odpycha od Reddita - język znam, jest tam i więcej ludzi, i więcej historii, i różnych heheszków, ale nie potrafię się w tym połapać i nie da się tego czytać. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pierdyliard: jakby ktoś chciał poczytać, może nie jest to idealne tłumaczenie ale sytuacja nie jest idealna :D. Może przetłumaczę więcej ale to mnie obrzydziło chyba najbardziej z tych które przeczytałem jednocześnie nie mając zdjęć za które wyłapałbym bana:
Znajoma rodziny pracowała w domu opieki. Znajdowali się tam ludzie którzy byli trochę szurnięci i nie byli w stanie żyć samodzielnie. Jedna z podopiecznych miała przypadłość w wyniku której uważała że WSZYSTKO jest
Jeszcze niedawno Pjoter przekonywał, że w Holandii nie ma mowy o eutanazji z powodów psychicznych, mogą się temu zabiegowi poddać jedynie nieuleczalnie chorzy.... nie to co w KATOLSKIEJ Belgii !!! No to pyk, eutanazja w Holandii z powodu autyzmu i deprechy #napierala #holandia
Czytacie tylko na własną odpowiedzialność!
Jak ktoś się pobawi w tłumaczenie to może stworzyć jedne z najlepszych past jakie polski internet widział.
Broken Arms
Jolly Rancher
Land whale miscarriage
Colby
Vagina Bacon
Cumbox
Cumsock
Cumboxers
Wednesday, the cat
Doritos
Dagobah (Ass Injection Infection)
Hambeast
Shitfisting Potato
Crusty Panties
Poop Scissors
Fish Mitten
Jungle Juice
Most Disgusting Thing - AskReddit
Grossest Sexual Experience - AskReddit
Melon baller
Blowfly girl
Threadworm butt plug
My Little Pony doll boiled in cum
#reddit #wtf #pasta
http://www.reddit.com/r/RedditsMuseumofFilth/
@ripp1337: Reddit Enhancement Suite, bez tego reddit jest dość... nieprzystępny.
Znajoma rodziny pracowała w domu opieki. Znajdowali się tam ludzie którzy byli trochę szurnięci i nie byli w stanie żyć samodzielnie. Jedna z podopiecznych miała przypadłość w wyniku której uważała że WSZYSTKO jest