Aktywne Wpisy
Duza-fajka +433
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
zakochalem sie jak jasny c--j po prostu. Ona jest taka cudowna, ze zadne wyrazy znane j-----j ludzkosci nie sa w stanie tego opisac. I c--j w to wbijam, ze jest mega zajeta studiami i pracooo i nie ma chwili w tygodniu zeby sie spotkac (i to tak serio). K---a no nie myslalem, ze mnie to dopanie... nie tak szybko... a to jeblo z calej mocy i to tak ze nawet nie wiem jak sie przed tym bronic, nawet nie che. j--------e.ipg
K---a mireczki jakie to jest p----------e uczucie to wam nawet tepe chuje nie polecam.
R--------l w glowie level over 90000,,, idzesz na balety, d------i o------------o tance na kutasie a ty dalej tylkoo niej, czujesz? No k---a nie wytrzymie,,,,, c---------------a.bmp
Dajcie plusa chociaz na pocieszenie bo k-----a juz mnie bierze... co te rozwoe to ja nawet nie rozumie (╯︵╰,) swiat jest p----------y ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ karyny.png
#nietagujebonocna i chujj zycienakrwaedzi.gif